902 026 339 info@satvalles.com

Domòtica

És impossible poder especificar les prestacions completes de domòtica.

Resumint podríem dir que aquesta és l’encarregada de crear sinergies entre tots els camps de les noves tecnologies per aconseguir, sobretot, un alt grau de confort, eficiència energètica i seguretat en un recinte.

Creiem que la domòtica és l’idioma entre instal·lacions elèctriques, telecomunicacions, seguretat i informàtica perquè s’entenguin i convisquin per donar solucions conjuntes a petició de l’usuari.

Li oferim sofisticats sistemes de control dels seus habitatge o negoci amb uns productos de disseny pur, de línies rectes, minimalistes, que responen a les tendències i gustos actuals.

A més, mitjançant sistemes via radio, les reformes i instal·lacions són escasses.

El nostre grup empresarial és EIB Partner, un distingit titol professional que garanteix l’excel·lència en instal·lacions domòtiques.

Altres Productes Destacats

Porters

En aquests moments a la societat exsiteix un clima d’inseguretat molt més forta i real que en èpoques anteriors, per la qual cosa el video porter es converteix en una eina bàsica per saber a qui li estem deixant entrar a la nostra casa.

Antenes

Amb el canvi d’analògic a digital, hi ha moltes comunitats que tenen problemes amb l’òptima recepció del senyal i que necessiten una revisió o canvi de l’antena actual ja que en el seu moment no es va realitzar.

Suscriu-te al nostre Newsletter