902 026 339 info@satvalles.com

Megafonia

Sat Vallès ofereix una àmplia gamma d’equips de sonorització. Equips compactes de sobretaula o sofisticats armaris rack dissenyats a mesura per a la seva instal·lació en fàbriques, hotels, centres comercials, edificis d’oficines o pavellons multiusos entre uns altres.

A més amb nosaltres trobarà sistemes d’intercomunicació que permeten comunicar petits negocis, centres comercials, aparcaments, indústries i centres hospitalaris.

De la nostra mà podrà escometre qualsevol projecte de sonorització per gran o sofisticat que sigui doncs del nostre departament d’assistència tècnica estudiarem el seu projecte de forma integral i li aportarem solucions basades en la nostra experiència.

Altres Productes Destacats

Porters

En aquests moments a la societat exsiteix un clima d’inseguretat molt més forta i real que en èpoques anteriors, per la qual cosa el video porter es converteix en una eina bàsica per saber a qui li estem deixant entrar a la nostra casa.

Antenes

Amb el canvi d’analògic a digital, hi ha moltes comunitats que tenen problemes amb l’òptima recepció del senyal i que necessiten una revisió o canvi de l’antena actual ja que en el seu moment no es va realitzar.

Suscriu-te al nostre Newsletter