902 026 339

Alarmes

intrussió

La seguretat és la paraula més important a les nostres oïdes, per tant, nosaltres no volem oferir un altre servei que no ens ho defineixin com a excel·lent.

Un sistema d’alarma sempre ha d’acompanyar-se amb un bon manteniment per garantir el correcte funcionament en un hipotètic cas de robatori. Sat Vallès no oblida que instal·lem sistemes de protecció per al seu habitatge o negoci i que la seva seguretat, sempre és el primer.

En les comunitats de propietaris s’està fent cada vegada més indispensable aquests sistemes, sobretot en àtics i entresols en ser els espais per on un lladre sol trobar facilitats d’accés. En habitatges unifamiliars es fa difícil no pensar en una alarma.

N Solucions en alarmes amb i sense enregistrament d’imatges per a tot mena de recintes.

N Alt seguiment de funcionalitat òptima dels serveis instal·lats per evitar falses alarmes i no-resposta d’aquests sistemes.

N Central receptora d’alarmes física a Barcelona vetllant per la seva seguretat les 24 hores del dia.

N Solucions d’alarma per pisos buits, anti/okupa.

No oblidem que els sistemes que s’instal·len han de complir amb uns requisits d’instal·lació i qualitat mínims per llei que, de no complir-los, es fa complicat una indemnització per part d’un segur, per exemple.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS

El sistema de seguretat SATVALLES, es pot instal·lar fàcilment en el seu pis, llar o oficina. En escollir el nostre sistema de seguretat, rep una protecció integrada que és fàcil de manejar, inviolable i que respon instantàniament als atacs.

El sistema de seguretat SATVALLES no només es limita a una sola tasca, sinó que realitza 3 alhora. El sistema avisa els usuaris immediatament si detecta un robatori, fum o inundació. A més, és compatible amb les càmeres de vigilància de tercers, el que fa del sistema un centre de seguretat singular

COM FUNCIONA EL NOSTRE SISTEMA DE SEGURETAT?

Utilitza un protocol xifrat de ràdio anomenat Jeweller, per connectar els detectors i monitoritzar. El dispositiu central envia immediatament alertes mitjançant SMS, notificacions push o trucades telefòniques.

Disposa de diverses comunicacions per a l’enviament d’alarmes.

Fins a 99 usuaris poden gestionar el sistema.

El sistema pot funcionar fins a 16 hores durant una apagada de llum.

Pot controlar fins a 150 dispositius.

Protegit contra inhibició i falsificacions.

Durada de les bateries fins a 7 anys.

Inviolable, amb notificacions d’alarma.

KIT ALARMA SAT VALLÈS

Una alarma senzilla i molt fiable.

Com el nostre model ADVANCED, però amb 2 càmeres i un vídeo gravador que grava durant 15 dies.

Sense cables, sense preocupacions.

És intel.ligent, fiable i ràpid.

Respon només a perills reals, sense falses alarmes.

Si passa alguna cosa, li notificarà instantàniament i ajudarà a prevenir problemes majors.

Contacta amb nosaltres