902 026 339

Antenes

Terrestre i satèl·lit

Amb el constant canvi de les noves tecnologies, hi ha moltes comunitats que tenen problemes amb l’òptima recepció del senyal i que necessiten una revisió o canvi de l’antena actual, ja que en el seu moment no es va realitzar.

Sat Vallès ofereix el canvi i el manteniment oportú i necessari d’aquests sistemes que han de ser controlats permanentment per garantir el seu bon funcionament constantment.

Avui en dia és indispensable poder rebre en el nostre televisor una qualitat d’imatge òptima, ja no solament per veure els nostres programes favorits sinó també per poder gaudir perfectament de tots els serveis interactius que ens ofereixen els fabricants. És per això que una instal·lació d’antena comporta una sèrie de solucions molt més àmplia que la de fa uns anys i a més la professionalització d’aquest camp no solament es queda ja en aquesta simple instal·lació, ja que pot convergir amb domòtica, per exemple. És per això que Sat Vallès, a part de poder donar-li servei instal·lant aquests elements, l’hi pot donar amb el nostre equip d’enginyeria.

Com aquests serveis s’amplien, es fa indispensable portar un bon manteniment i posada a punt dels elements d’aquestes instal·lacions. Nosaltres els hi oferim a partir d’1 euro per família al mes per assegurar-se no tan sols una llarga vida de les seves antenes, sinó que també assegura un seguiment exhaustiu per a alguna cosa que alhora de senzill és tan important com és la televisió com a mitjà d’informació.

 

Contacta amb nosaltres