902 026 339

Benvinguts a Sat Vallès

Sat Vallès és un grup empresarial on integrem sistemes de telecomunicacions, seguretat, electricitat i audiovisuals amb més de 40 anys d’experiència al sector. Fundada inicialment a Sabadell (Barcelona), avui dia ens pot trobar en tot el territori català mitjançant les nostres delegacions i assessors que sens dubte l’atendran de la forma que es mereix.

Sat Vallès és un grup empresarial on integrem sistemes de telecomunicacions, seguretat, electricitat i audiovisuals amb més de 40 anys d’experiència al sector. Fundada inicialment a Sabadell (Barcelona), avui dia ens pot trobar en tot el territori català mitjançant les nostres delegacions i assessors que sens dubte l’atendran de la forma que es mereix. A Sat Vallès sempre hem procurat d’oferir als nostres clients i col·laboradors la mes alta eficiència en productes i serveis.

Això, ho aconseguim, principalment, diversificant el nostre personal per sector de negoci de tal forma que la resposta a les seves preguntes sigui immediata, clara i professional. 40 anys és molt temps i podem dir que som una de les empreses deganes en l’àmbit nacional.

Col·laborant constantment a través de les associacions locals (AIT.CAT) i federacions nacionals (Fenitel), per la millora sectorial fent saber de primera mà les noves normatives i millores que van apareixent al mercat.

Sat Vallès compleix amb totes les homologacions, requisits i garanties comptant amb totes les certificacions necessàries del Ministerio de telecomunicaciones, Departament d’Indústria, Generalitat de Catalunya i Dirección general de la policía.

Els nostres serveis

Sat Vallès

Centro

lleida

girones

Contacta amb Nosaltres