902 026 339

Antenista Sant Cugat

Allarga la vida de la teva antena i gaudeix d’un senyal òptim i eficient d’àudio i vídeo gràcies a la feina especialitzada d’un antenista a Sant Cugat. A Sat Vallès trobaràs un equip altament qualificat preparat per arreglar qualsevol problema que sorgeixi a les antenes i t’oferim serveis integrals i fets a mida per cuidar de l’antena de la teva vivenda o comunitat de propietaris.

A Sat Vallès integrem diversos tipus de sistemes i tecnologies, com poden ser les telecomunicacions, electricitat, seguretat o les solucions audiovisuals. Fa més de 40 anys que treballem en aquest sector i això ens ha permès perfeccionar cadascuna de les nostres tasques i no deixem de formar-nos i de crear serveis i sistemes cada cop més innovadors i especialitzats.

Això ens permet desenvolupar solucions específiques i, en alguns casos, combinades. Això vol dir que podem utilitzar totes les nostres eines per donar amb la millor solució per a cada cas, com pot ser una combinació de domòtica i electricitat, per exemple.

Diversifiquem el nostre equip pels sectors de negoci, per tal que la resposta de l’antenista a Sant Cugat sigui immediata i concisa i acompanyem als nostres clients sempre que ho necessiten.

Col·laborem amb les associacions locals (AIT.CAT) i federacions nacionals com (Fenitel) per a la millora sectorial per tenir en compte les normatives que van sorgint. A Sat Vallès complim amb totes les homologacions, garanties i requisits i comptem amb totes les certificacions necessàries del Ministeri de telecomunicacions, així com de la Generalitat de Catalunya, la Direcció General de la policia i el Departament d’Indústria.

A més a més de trobar el teu antenista a Sant Cugat, a Sat Vallès podràs gaudir de molts serveis especialitzats, com per exemple alarmes, domòtica, videoporters, telefonia, sistemes audiovisuals, extinció, detecció, megafonia, etc.

Ens ocupem de tot el que necessites per solucionar averies, problemes de recepció de senyal o manteniment de l’antena. L’antenista a Sant Cugat s’ocuparà de treballar de forma eficient i professional per revisar les antenes, fer la revisió, el manteniment o el canvi de l’antena actual, si és necessari.

Una instal·lació d’antena comporta molts tipus de solucions i actualment, en molts casos, es pot convergir amb altres tècniques actuals mes innovadores com la domòtica.  Gràcies al nostre equip d’enginyeria podem dur a terme tot tipus de propostes fetes a mida i a preus econòmics, perquè tots els nostres clients, ja sigui un negoci, una llar o una comunitat de veïns pugui gaudir de la seva televisió amb totes les prestacions que això implica, sense perdre senyal.

Contracta un antenista a Sant Cugat  a Sat Vallès i allarga la vida útil de les teves antenes, ja siguin terrestres o de satèl·lit, de la millor manera possible.

Contacte amb Nosaltres