902 026 339

Antenista Terrassa

A Sat Vallès trobaràs el teu antenista a Terrassa de confiança, ja que som un grup empresarial on s’integren sistemes de telecomunicacions, electricitat, seguretat i audiovisuals i fa més de 40 anys que treballem en aquest sector.

A la nostra empresa sempre oferim els millors resultats als nostres clients i col·laboradors, així com als serveis de màxima qualitat i eficiència en els nostres productes i serveis i ho aconseguim gràcies a diversificar el nostre personal per sectors de negoci, a fi d’aconseguir la millor resposta a les seves preguntes i necessitats d’una forma clara i professional.

Complim amb totes les homologacions, garanties i requisits comptant amb les certificacions necessàries del Ministeri de telecomunicacions, departament d’indústria, direcció general de la policia i generalitat de Catalunya.

L’antenista a Terrassa oferim el canvi i el manteniment oportú per aconseguir que aquests sistemes estiguin controlats de forma permanent, per tal de garantir el seu bon funcionament.

Des de Sat Vallès procurem l’òptima recepció de senyal i una revisió o canvi de l’antena actual sempre que sigui necessària, per part d’un antenista a Terrassa del nostre equip per obtenir el rendiment més gran de la televisió dels nostres clients.

Tenir cura de les antenes és indispensable per rebre el senyal del nostre televisor amb una òptima qualitat i el client pot gaudir de tots els serveis interactius que ofereixen els fabricants.

Oferim serveis fets a mida i molt assequibles, de fet per només 1 euro per família al mes ens ocuparem d’allargar la vida útil de les seves antenes i assegurem també un seguiment exhaustiu per mantenir un senyal òptim de la TV.

Ens ocupem de fer una revisió o canvi de l’antena actual i d’oferir-te un servei especialitzat. A Sat Vallès també podrà obtenir altres tipus de serveis especialitzats com és la detecció, alarmes, megafonia, extinció, porters, telefonia, audiovisuals, domòtica, etc.

Som un grup empresarial fundat a Sabadell i oferim serveis a tot el territori català. Gràcies a la feina del nostre antenista a Terrassa gaudiràs d’una cura professional de les antenes, tant si és en l’àmbit particular com a les antenes de comunitat de veïns, per tal d’oferir una bona qualitat d’imatge perquè els clients gaudir de tots els serveis interactius que ofereix el seu televisor. Per aquest motiu és important comptar amb l’experiència i el coneixement d’un antenista a Terrassa que sàpiga perfectament com dur a terme aquesta feina d’instal·lació, posada en marxa, manteniment, revisions i reparacions, etc.

A Sat Vallès oferim solucions combinades, com pot ser les antenes i la domòtica, per tal de crear solucions integrals més completes i adaptades als nous temps i el nostre equip d’enginyeria s’ocuparà de crear solucions eficients i fer un bon manteniment de les instal·lacions de cada client.

Contacte amb Nosaltres