902 026 339

El videoporter a Cerdanyola és un sistema autònom que permet gestionar les trucades que es fan a la porta d’un edifici controlant l’accés al mateix, mitjançant una comunicació audiovisual del interior y del exterior. És un mètode molt utilitzat en comunitats de propietaris, perquè els veïns tinguin la possibilitat d’augmentar el control d’accessos de l’exterior des de l’interior, sabent a qui estan obrint la porta.

El videoporter a Cerdanyola permet que la persona de l’interior identifiqui a les persones que estan a l’exterior amb més facilitat i decidir, amb més criteri i informació gràfica, si vol parlar amb aquesta persona o deixar-la entrar, per tal d’augmentar la seguretat a la seva llar o a la llar dels altres veïns.

El fet de no comptar amb videoporter fa que la persona hagi d’obrir la porta a cegues, sense veure qui és, i això fa augmentar la inseguretat i no hi ha tant control d’accessos a la comunitat.

Instal·la un videoporter a Cerdanyola i aconsegueix un major control d’accessos

A Sat Vallès som especialistes en la instal·lació de videoporters i podem ajudar-te a escollir la millor opció per la teva finca o comunitat de propietaris. En aquest article t’expliquem totes les característiques de cadascun d’ells:

Videoporter New Sfera; És la opció més venuda a tot l’estat i ofereix una imatge molt nítida i presenta tant funcions tradicionals com funcions avançades. Compta amb telecàmera de gran angular per oferir una molt bona visió horitzontal i vertical i pot ser una magnífica opció per la teva comunitat de propietaris.

Videoporter robust; Aquest videoporter a Cerdanyola compta amb una telecàmera de gran angular que ofereix un bon camp de visió horitzontal y vertical i és el model més preparat per combatre els actes vandàlics, comptant amb una major seguretat contra els sabotatges. El vídeo porter robust ofereix una imatge perfecta dia i nit inclús en condicions d’una escassa lluminositat, gràcies a LEDs IR de captura automàtica. Això vol dir que pugui ser igual de útil nit i dia, tot i que no hi hagi llum solar.

Tots els videoporters New Sfera i Robustos que instal·lem a Sat Vallès compten amb tags, lectors de targetes o polseres de proximitat.

Videoporter tàctil; Es tracta d’un dels videoporters més avançats del mercat que s’instal·la aprofitant els cablejats que ja existeixen o fent petites modificacions a les comunitats de propietaris. Un sistema innovador, interactiu i senzill amb polsadors tàctils que permet donar servei fins 128 veïns i 3 plaques commutades d’accés.

A Sat Vallès som especialistes en porters i videoporters a Cerdanyola i podrem ajudar-te a aconseguir la millor opció per la teva finca o comunitat de propietaris. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de la nostra pàgina web.