902 026 339

Les tecnologies poden ajudar a tota mena de públic en molts àmbits de la seva vida, però a l’article d’avui volem parlar-vos del videoporter inalàmbric a Terrassa i de com aquest pot ajudar, entre d’altres, a les persones de la tercera edat o amb necessitats especials.

Les persones grans que viuen soles necessiten tenir molta cura de la seva seguretat, ja que poden tenir descuits i no tenen tanta força física com una persona jove, per tant, necessiten recursos que els hi permetin controlar al màxim la seva seguretat i, en conseqüència, la seva integritat física.

No necessiten tenir un mòbil per fer servir eines tecnològiques, ja que el videoporter inalàmbric a Terrassa ofereix la màxima seguretat i comoditat a les persones, les quals poden controlar des de casa seva qui entra o qui surt del portal, tenint una major supervisió  de l’accés a la seva llar. Gràcies a una gran qualitat d’imatge i so, les persones amb problemes auditius i vocals veuen en el videoporter inalàmbric a Terrassa, una solució integral que cobreix les seves necessitats.

Sensors de moviment, captura d’imatges, imatges diürnes i nocturnes i tot un seguit de funcions permeten als usuaris controlar de forma eficient i còmoda l’accés al seu habitatge o edifici d’una forma molt més segura.

D’aquesta manera, les persones grans i aquelles que tenen necessitats o mobilitat reduïda poden gaudir de més autonomia per protegir-se i protegir la seva llar, sense necessitar a ningú, ja que el videoporter inalàmbric a Terrassa és el primer element de seguretat en qualsevol habitatge i això el converteix en un sistema molt efectiu per evitar l’entrada d’intrusos a les seves llars.

Aportarà una gran tranquil·litat per la persona i per a tota la seva família, la qual sabrà que ningú estrany podrà entrar a la seva llar si aquesta persona no vol, perquè mai més tornarà a obrir a cegues les portes de casa seva.

Instal·la el videoporter inalàmbric a Terrassa amb Sat Vallès

A Sat Vallès podem oferir-te diferent tipus de videoporters, tenint en compte les teves necessitats o les de la teva família. Comptem amb els videoporters més avançats del mercat, amb una placa tàctil i imatges de màxima qualitat, perquè sigui un procés interactiu, intuïtiu, innovador i senzill d’utilitzar per a tothom.

Compta amb elements de seguretat com el lector de proximitat i un polsador tàctil, per evitar l’entrada d’intrusos i protegir tota la comunitat de veïns. El videoporter automàtic és una de les mesures més adients per qualsevol tipus d’habitatge i es converteix en una mesura preventiva ant vandàlica, que permetrà evitar molts intents de robatoris o de pisos ocupats, d’una forma fàcil i autònoma per part dels inquilins.