902 026 339

Millorar la seguretat en el teu negoci és un dels aspectes més importants per a aconseguir un control de la teva empresa quan aquestes i quan no aquestes, ja que és una seguretat pensada per a ser efectiva les 24 hores del dia. Contractar una empresa d’alarmes a Sabadell com la nostra es converteix en l’opció més efectiva per a aconseguir-ho, perquè podràs obtenir un sistema adaptat a les necessitats de la teva empresa. Des de Sat Vallès, com a experts en aquest sector, podem ocupar-nos d’assessorar-te, de la instal·lació i del manteniment del sistema d’alarmes, perquè tot el procés sigui més senzill i puguis comptar amb les màximes prestacions en el menor temps possible.
Comptar amb un sistema d’alarmes i visualitzar-lo gràficament en l’exterior del teu negoci augmenta el grau de seguretat i espanta als lladres i els intrusos d’aquest. La protecció del teu negoci augmenta immediatament en contractar una empresa d’alarmes a Sabadell, ja que apostes per un sistema professional que respondrà sempre que sigui necessari i les teves pertinences sempre estiguin vigilades, encara que no hi hagi ningú en l’oficina.

 

Quins tipus d’alarma hi ha i quins oferim en la nostra empresa d’alarmes a Sabadell?

Hi ha diferents tipus d’alarmes en el mercat, ja siguin alarmes antiincendis o de detecció de gas, d’inundacions, de robatori, etc. Sigui com sigui, qualsevol alarma ha d’estar acompanyada d’un bon manteniment, per a garantir el correcte funcionament en el moment d’actuar.
En Sat Vallès podem oferir, com a empresa d’alarmes a Sabadell, sistemes eficients que poden comptar amb i sense enregistraments d’imatges per a tota mena de recintes, ja sigui una comunitat de propietaris, llars o negocis.
Ofereixen un alt seguiment en la funcionalitat dels serveis instal·lats per a evitar falses alarmes, compten amb una central receptora d’alarmes físiques a Barcelona per a mantenir la seguretat les 24 hores, etc.
En Sat Vallès també trobaràs solucions d’alarma també per a pisos o oficines buides per a evitar que siguin okupades, una solució molt interessant per a evitar aquest tipus de conflictes.
Totes les nostres alarmes compleixen amb els requisits d’instal·lació i qualitat mínims per llei, per a rebre una indemnització per part de l’assegurança si fos necessària; i no sols es limiten a evitar robatoris, sinó que duen a terme 3 funcions al mateix temps; avisant als usuaris de manera immediata quan es produeixen robatoris, fums o inundacions. Són compatibles amb càmeres de vigilància de tercers per a aconseguir un sistema singular.
Contracta la nostra empresa d’alarmes a Sabadell i gaudeix d’un sistema senzill i molt fiable, sense cables, intel·ligent i ràpid que només respon als perills reals i que notifica, de manera immediata, tot el que succeeix.