902 026 339

Les xarxes informàtiques a Sant Cugat permeten compartir informacions i recursos a distància i de forma segura i fiable, mitjançant una única connexió  entre diversos dispositius, així com enviar i rebre missatges o compartir arxius.

Els avantatges de les xarxes informàtiques a Sant Cugat són molts:

 • Intercanvi de recursos
 • Compartició de dades
 • Gestió de programes i dades centralitzada
 • Emmagatzemat de dades
 • Compartició de potència informàtica i capacitat d’emmagatzematge
 • Administració de permisos i responsabilitats

Tipus de xarxes informàtiques a Sant Cugat

Segons la forma en la que es connecten, les xarxes informàtiques a Sant Cugat, poden ser ser xarxes lineals o en bus, en anell o en estrella.

Hi ha dos tipus de xarxes informàtiques a Sant Cugat:

Segons el seu tamany, trobem les xarxes locals petites anomenades LAN o les xarxes metropolitanes anomenades MAN, que estan formades per diverses LAN i xarxes d’àrea àmplia anomenades WAN, com pot ser Internet.

Les xarxes informàtiques a Sant Cugat han permès molts beneficis a la feina en oficines, les llars i en moltes industries, ja que amb internet es pot navegar per tot el món amb plena llibertat i es composa de diferents elements:

 • Emissor; per crear el senyal o petició des de l’ordinador
 • Codificador; codifica el senyal perquè pugui transmetre’s mitjançant el cable
 • Línia; Condueixen la informació rebuda a la direcció del dispositiu que s’ha indicat mitjançant la interfície
 • Descodificador; El dispositiu amb el que es comparteix la informació o els recursos, també tenen el seu propi mètode per convertir els senyals elèctrics en dades que pugui processar l’ordinador
 • Receptor; El dispositiu que rep el senyal que ha transmès l’emissor converteix en dades que es puguin processar per l’ordinador

Sat Vallès, empresa especialitzada en xarxes informàtiques a Sant Cugat

 

 

Si busques una empresa especialitzada en xarxes informàtiques a Sant Cugat, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Des de Sat Vallès podrem ajudar-te a trobar les millors solucions en el menor temps possible, ja que som experts en telefonia i xarxes així com en altres serveis i productes especialitzats com son les alarmes, antenes, sistemes audiovisuals, domòtica, videoporters, megafonia…

Posa’t en contacte amb nosaltres omplint les dades del nostre formulari web i et respondrem de forma ràpida i professional per parlar-te de tot el que poden oferir-te les nostres xarxes informàtiques a Sant Cugat.

Les xarxes informàtiques a Sant Cugat han de ser de qualitat, perquè la seva llar o el seu negoci compti amb una bona telecomunicació i per això és important comptar amb la certificació de xarxes informàtiques de cablejat estructurat i també de fibra òptica, enllaços a partir de tecnologia IP entre dos o més punts, integració de telefonia convencional a IP i manteniments i projectes especialitzats per aquest servei, tal i com podem oferir-te a Sat Vallès. A Sat Vallès sabem que és molt important i per això oferim serveis especialitzats i fets a mida pels nostres clients.