902 026 339

Son solucions d’alarmes amb i sense enregistrament d’imatges, que es poden instal·lar per tot tipus de recintes, fent un gran seguiment de funcionalitat dels serveis instal·lats, per tal d’evitar falses alarmes o la no resposta dels sistemes.

Contractant un sistema d’alarma  a Sabadell per al negoci o per la teva llar podràs obtenir la tranquil·litat que necessites, tant si estàs com si no estàs a casa davant de qualsevol incident, gràcies a la central receptora d’alarmes, que vetlla per la seguretat de forma ininterrompuda.

A Sat Vallès trobaràs sistemes de seguretat professionals i adaptats a les teves necessitats, els quals realitzen tres funcions alhora, com és el robatori, la detecció de fums i les possibles inundacions, sent compatible amb càmeres de vigilància de tercers.

A més a més d’instal·lar la teva alarma a Sabadell, també és important evitar alguns errors de seguretat, que acostumem a cometre sense saber-ho:

  • Guardar les claus per emergències en algun lloc de l’exterior de la casa, ja que t’exposes a que un intrús entri amb tota tranquil·litat
  • Deixar tot en completa foscor quan no hi som, ja que es nota molt que la casa està buida
  • No tancar correctament les portes quan sortim de casa confiant en que no intentaran entrar
  • Obrir la porta de casa nostra sense preguntar o mirar qui és
  • No tancar les finestres abans de sortir de casa, ja que és una de les parts més vulnerables perquè els intrusos puguin accedir a l’interior
  • Instal·lar una alarma a Sabadell que no sigui professional i que no respongui en moments clau

Per què posar una alarma a la teva llar de Sabadell?

A més a més d’augmentar la seguretat de casa teva, posar una alarma a Sabadell et suposarà un major control de tot el que passi al teu habitatge, tant si hi ets com si no hi ets. La primera raó per instal·lar la teva alarma a Sabadell és espantar a possibles intrusos, ja que només el fet de fer visible un sistema professional homologat, farà que disposis d’una metodologia centralitzada perquè els lladres s’ho pensin dues vegades abans d’entrar.

Instal·lar una alarma a Sabadell també serà la millor opció per quan hagis de marxar de vacances i deixar sola la teva llar, ja que t’arriba una notificació en cas de que l’alarma es posi en marxa i sabràs si ha passat alguna cosa mentre tu no hi erets. És la millor solució per immobles que són teus, però que passen llargs períodes de temps sense vigilància, com poden ser les segones residències. Les alarmes poden inclús protegir a la teva família i es que poden detectar anomalies o una emergència, com pot ser un incendi, fums, inundacions… Instal·lar una alarma a Sabadell et permetrà gaudir de molts avantatges, ja que es tracta d’un sistema de seguretat molt versàtil i centralitzat que es pot fer a mida.