902 026 339

Totes les empreses poden estar d’acord en una cosa: la seguretat i la protecció són les principals prioritats!

Davant això és imprescindible tenir en compte que les seves mesures de seguretat han d’estar actualitzades en el seu espai a Terrassa. Afortunadament les innovadores opcions de seguretat avui dia s’han elevat per a respondre a les necessitats específiques per al seu negoci.

Per això, amb un videoporter a Terrassa pot monitorar de manera segura les entrades i sortides de persones en el seu lloc de treball, brindant seguretat i tranquil·litat.

Un a un: els beneficis del videoporter a Terrassa

Et presentem alguns dels beneficis que pot tenir el comptar en el teu negoci amb un videoporter a Terrassa

  1. Ser capaç de veure als teus visitants: Amb els sistemes d’intercomunicació convencionals, vostè confia en la veu del seu visitant per a verificar la seva identitat abans de cridar-lo. Tanmateix, això no sempre és de confiança, especialment quan hi ha molt de soroll al carrer. Amb un videoporter a Terrassa podrà veure qui està en l’entrada i qui l’acompanya.  A això se suma que també pot veure qui i quan es lliura el correu a la porta del seu negoci.
  2. Tenir una imatge clara en cas que s’acostin intrusos: Si els seus visitants són benvinguts en el seu espai, deixar-los entrar és tan simple com pressionar un botó. No obstant això, si no ho són, pot obtenir una imatge clara d’ells gràcies al videoporter a Terrassa i fins i tot pot denunciar-los fàcil i discretament a les autoritats.
  3. Prevenir el crim: la simple presència d’un videoporter a Terrassa sol ser suficient per a dissuadir als possibles lladres o vàndals. No volent deixar evidència visual de si mateixos, ho pensaran dues vegades abans d’envair la seva propietat ben protegida.
  4. Control d’accés: un videoporter a Terrassa també es pot usar per a restringir àrees dins del seu edifici. En lloc de confiar en les targetes d’accés, que poden perdre’s o ser robades, agregui un altre nivell de seguretat a la seva empresa amb la verificació per vídeo.
  5. Facilitat i comoditat: el comptar amb un videoporter a Terrassa assegura que pugui obrir la porta a qui desitgi amb només un botó i la màxima comoditat. Això és molt important si no desitja afectar la productivitat del seu negoci i interrompre les tasques diàries per a obrir la porta.
  6. Pot mantenir un registre dels seus visitants:  La majoria dels sistemes de videoporter a Terrassa poden capturar, emmagatzemar i datar imatges perquè pugui revisar-les si és necessari.

Aprofiti el millor de la tecnologia per a brindar seguretat i tranquil·litat en el seu lloc de treball. Realitzi una inversió intel·ligent en comptar amb un videoporter a Terrassa.