902 026 339

Un antenista a Sabadell duu a terme moltes i importants funcions, ja que el seu objectiu principal no és només valorar les condicions en les quals es troben les antenes, sinó procurar el millor manteniment possible, revisar l’estat dels components o anticipar-se a possibles avaries, entre altres qüestions.
És important saber que el manteniment i les revisions de les antenes han de realitzar-se periòdicament i no únicament quan aquestes fallen o donen problemes, ja que llavors no parlarem de manteniment sinó, més aviat, de reparació. Comptar amb un antenista de confiança garantirà el bon manteniment de la teva antena i, per tant, la seva seguretat i durabilitat, a més de poder consultar els dubtes que tinguis o demanar assessorament tècnic.
Tant si parlem d’antenes individuals com si parlem d’antenes comunitàries, és necessari realitzar un manteniment adequat i adaptat a les necessitats de cada cas, per a aconseguir allargar la vida útil dels elements tècnics i, així, continuar utilitzant i gaudint l’antena de la millor qualitat possible. És important estudiar cada antena i les necessitats d’aquesta, perquè en el manteniment de la mateixa poden intervenir molts factors com la temperatura, el vent, la calor, l’antiguitat d’aquesta, etc.
En un procés de manteniment d’antenes, l’antenista a Sabadell verificarà que l’orientació de la mateixa sigui l’adequada, que el senyal que es rep en la televisió sigui la correcta, així com comprovar de manera minuciosa els amplificadors i la resta de l’equip i components relacionats amb l’antena, com pot ser la qualitat de la imatge, el cablejat exterior, etc. Tots aquests elements han de ser manipulats, únicament, per persones capacitades per a això, com un antenista a Sabadell ja que, si es fa de manera amateur, la persona pot posar en risc la seva integritat física, atès que existeix un perillós risc elèctric. El manteniment d’antenes sol realitzar-se anualment, per a evitar grans avaries o problemes, sobretot si l’antena es troba en un lloc que és propens a vents extrems.

On trobar el teu antenista de confiança a Sabadell?

En Sat Vallès trobaràs el teu antenista de confiança a Sabadell, ja que comptem amb un equip tècnic altament qualificat per a dur a terme aquest treball de manera professional.
T’oferim el canvi i el manteniment oportú i necessari d’aquests sistemes, perquè estiguin controlats de manera permanent i puguem garantir un bon funcionament d’aquests, oferint a tots els nostres clients una qualitat òptima de la imatge perquè puguin gaudir de cadascun d’aquests serveis interactius que ofereixen els fabricants. En Sat Vallès trobaràs un antenista que sabrà oferir-te solucions a mesura, amb les quals aconseguiràs la millor qualitat per a la teva antena.
Pots contactar amb nosaltres emplenant el formulari web, telefonant al 902 026 339 / 937 101 738 o enviant-nos un correu electrònic a info@satvalles.com.