902 026 339

Una casa amb domòtica a Sant Cugat ofereix grans avantatges a la nostra vida com, per exemple, poder trobar-te la teva llar a una temperatura càlida els dies més freds de l’hivern, només fent uns clics al teu telèfon intel·ligent.

Controlar sistemes de climatització, il·luminació o seguretat a distància es convertirà en la millor opció per gaudir d’un millor confort en el teu dia a dia. Disposar d’una llar intel·ligent és gaudir més i millor de casa nostra, aconseguint un espai fet a mida pels nostres gustos i necessitats i aconseguint, també, un espai molt més segur i confortable.

L’objectiu de la casa amb domòtica a Sant Cugat és que l’habitatge ofereixi una millor qualitat de vida als seus habitants mitjançant la tecnologia, per tal que les persones prenguin un major control de la seva llar i mantinguin una organització i gestió de la mateixa molt més centralitzada.

Entre els avantatges que pot oferir una casa amb domòtica a Sant Cugat en podem destacar els següents:

• Comoditat; amb només un botó pots accionar el control de diversos sistemes de la teva llar i tenir-ho tot centralitzat

• Seguretat; l’habitatge pot ser controlat a distància i pot estar vigilat constantment, per veure i escoltar què passa a casa teva sempre que vulguis.

• Estalvi; la casa amb domòtica a Sant Cugat et fa estalviar temps i també diners, perquè pots executar moltes tasques de casa de forma automàtica i a distància i estalvies diners, perquè molts dels aparells elèctrics o de climatització estan controlats per tu i pots optimitzar l’eficiència energètica.

• Control a distància; la casa amb domòtica a no necessita que estiguis a l’habitatge per controlar els sistemes que vulguis, sinó que ho pots fer a distància

Per què escollir una casa amb domòtica a Sant Cugat?

A Sat Vallès creiem que la domòtica és l’idioma entre la seguretat, la informàtica, les telecomunicacions i les instal·lacions elèctriques, perquè siguin entenedores entre elles per tal de donar solucions conjuntes i respondre, així, a les necessitats de cada usuari. T’oferim sistemes de control dels habitatges o dels negocis mitjançant productes de disseny que responen a les tendències i els gustos actuals.

Una casa amb domòtica a Sant Cugat també pot millorar la salut dels usuaris si tenim en compte la millora i l’adaptació de les condicions ambientals, com és el fet de tenir un ambient càlid a l’hivern i un ambient fresc a l’estiu. Si sempre patim canvis de temperatures i no trobem el caliu que necessitem, al final la nostra salut també es veu perjudicada, així com el nostre estat d’ànim.

Si vols transformar la teva llar i gaudir de tots els avantatges d’una casa amb domòtica, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.